Cijene, načini plaćanja i dostava

Cijene

Sve cijene izražene su u hrvatskim kunama (KN) s uključenim PDV-om.


Narudžba pretplate i pojedinačnih izdanja Medixa

Pretplata ili pojedinačna izdanja časopisa Medix naručuju se odabirom i popunjavanjem elektronskog obrasca. Narudžba i kupnja časopisa Medix moguća je isključivo korisnicima koji su se registrirali kao zdravstveni djelatnici.


Načini plaćanja

- Virmanom (nakon zaprimanja narudžbe e-mailom šaljemo ponudu po kojoj se vrši plaćanje)

- Internet bankarstvom (nakon zaprimanja narudžbe e-mailom šaljemo potrebne podatke za uplatu)

- Općom uplatnicom (nakon zaprimanja narudžbe ispunjenu opću uplatnicu šaljemo poštom na adresu naručitelja)

- Pouzećem (isključivo za naručena pojedinačna izdanja časopisa unutar Hrvatske) – naručitelj prima pošiljku na adresu i plaća gotovinom dostavljaču (na cijenu pošiljke Hrvatska pošta zaračunava naknadu za uplatu otkupnog iznosa u visini 1,83% od otkupnog iznosa, a minimalno 5,00 kn)

- Kreditnim i debitnim karticama (sigurno plaćanje karticama MasterCard, Visa, Maestro, Diners)

Jednokratno plaćanje:
MasterCard, Visa, Maestro, Diners

Plaćanje u obrocima:
VISA Inspire PBZ (2-6 rata)
Maestro PBZ (2-6 rata)
Diners (2-6 rata)

 

                   

Izjava o konverziji - u slučaju plaćanja iz inozemstva

Sva plaćanja se izvršavaju u Hrvatskim kunama. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom iznos u HRK se pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.


Troškovi dostave

U cijenu pretplate na časopis Medix uključeni su i troškovi poštarine. Za naručene pojedinačne primjerke časopisa, neovisno o količini, cijena dostave je jedinstvena i iznosi 20 kn za pošiljke unutar Hrvatske te 60 kn za inozemstvo.


Rok isporuke

Isporuka pojedinačnih izdanja: naručeni pojedinačni primjerci biti će isporučeni u roku 1-3 radnih dana od zaprimanja uplate.
Isporuka izdanja u pretplati: nakon uplate godišnje ili dvogodišnje pretplate izdanja u sklopu pretplate isporučuju se pretplatnicima odmah nakon izlaska svakog pojedinog izdanja.


Reklamacije i povrat

U slučaju pogrešno isporučenih artikala kupac ima pravo zamijeniti kupljeni proizvod u roku od 14 dana od dana primitka.